16 Temmuz 2012 Pazartesi

YENİ BİR HAYAT 2. SEZON BAŞVURU- EN ÇOK ZAYIFLAYAN YARIŞMACI



http://www.vucudunsifresi.com    Sağlıklı kilo vermek, Kalıcı Zayıflamak, bilinç ve donanım ile ne istediğini bilmek, sağlam hedefler koyarak, zikzaklar çizmeden güçlü motivasyon ile yola devam edebilmek gerektirir...  Tam da bunun için Gelişerek Zayıflama kaçınılmazdır. 
FAZLA KİLOLARINIZA KESİN ÇÖZÜM
HKPerformans Gelişerek Değişim Eğitimleri ile bu zihinsel ve fiziksel değişimin garantisini eğitim programları ile vermektedir.
Koşu bandında yürüme heyecanı kazandırması ve gündelik hareketliliğimizi bilinçle eğlenerek keyifli hale getirerek zayıflama sürecine katkı sağlaması ancak BİLİNÇLİ GÜÇLÜ Motivasyonlarla ve yoğun takip kontrol mekanizması ile mümkündür.
HK Performans, Sağlıklı ve kalıcı hızlı zayıflama yöntemi olarak GELİŞEREK DEĞİŞİMeğitimlerini siz okurlara sunmaktadır.
Lütfen sayfamızdaki Zayıflama Kamp bilgilerini, makaleleri, Zayıflama başarı öykülerini ve kilo verme başarı hikayelerini detaylıca okuyunuz...
HK Performans Eğitim Danışmanlık.

13 Temmuz 2012 Cuma

HIZLI ZAYIFLAMAK İSTEYENLERE MÜJDE! BİZİMLE 4 AYDA 45 KİLO VERİN

http://www.vucudunsifresi.com  Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflamak için “GELİŞEREK DEĞİŞİM” kaçınılmazdır.

Bilinçli, Hızlı kilo vermek ve sağlıklı zayıflamak için ZAYIFLAMA OKULU eğitimleri herkese şart.

En etkili zayıflama yöntemi tartışmasız KİLOBEKCİLİĞİ sistemidir.

Sağlıklı zayıflama ve sağlıklı zayıflama yöntemleri için Hk Performans üyeliklerini incelemelisiniz. http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/eSatis.asp

10 üye Aylık 63.4 kg. toplamda 235.8 kg ZAYIFLAMA
50 Günde 16.1 Kilo Zayıflama
28 Günde 13.8 kilo ZAYIFLAMA ve 3 Bölge Toplamda 33,0 cm İNCELME gibi çarpıcı sonuçları sitemizde inceleyebilirsiniz.

Ayrıca Sağlıklı kilo vermek ve hızlı kilo vermek için alternatifsiz tek yol, ONLİNE ZAYIFLAMA Okulu GELİŞEREK DEĞİŞİM eğitimleri ve HK Performans Yatılı Zayıflama Kampı’dır.

En Etkili Zayıflama Yöntemi tartışmasız HK Performans kurumsal sunumlarıdır.

Sağlıklı kilo verme ve hızlı zayıflama yöntemleri arıyorsanız, hızlı zayıflamanın yolları için çözüm istiyorsanız bu ancak Üstün performans çalışmaları ile mümkündür.

HK Performans Eğitim Danışmanlık.
http://www.vucudunsifresi.com

10 Temmuz 2012 Salı

YENİ BİR HAYAT PROGRAMI ARDINDAKİ SIR PERDESİ,89 KİLODAN 50'YE

89 KİLODAN 50'YE
Eğer  siz de benim gibi 18 yaşını yeni doldurmuş bir genç kızsanız ve yaşıtlarınız alımlıyken siz kiloluysanız sizin de hayatınız altüst olur değil mi? Sizin de gelecek adına hayaller kurmak bir nebze de olsun gelmez içinizden...
Evet ben de 18 yaşındayım ve 89 kiloyum. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Öyle ki ailem izin verse Yeni Bir Hayat zayıflama programına katılacak, ekranlarda zayıflayanlardan biri de ben olacaktım.Başta abim karşı çıktı bu isteğime. Sebebi ise; öncelikle obez olacak derecede kilolu değildim. Yeni Bir Hayat gibi bir programa katılıp da kendimi ekranlarda teşhir edecek kadar çaresiz de değildim. İyi ki de katılmmaışım diyorum şimdi.
Şuan abim www.vucudunsifresi diye bir siyetle irtibata geçti ve randevumu aldı. Sanırım benim de bir kilobekçim olacak ve en kısa zamanda bu kilolardan kurtulacağım.

6 Temmuz 2012 Cuma

3 AYDA 32 KİLO VERDİM, NEREDEN NEREYE!

http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/eSatis.asp

YENİ BİR HAYAT ZAYIFLAMA DİYETLERİ TAKİP- 4 AYDA 45 KİLO VERME

%100 zayıflama garantisi ile HK Zayıflama Kampı
Yaşıtlarım hep dalga geçti benimle.Aşık olduklarım bile...En kötüsü de ne biliyor musunuz?Ben bir sofrada hiçbirzaman doyana kadar yemek yiyemedim. Utandım, yanımdakiler ailem bile olsa... Çünkü herkes göz ucuyla bana bakardı. Sanki ben masada herşeyi yiyip bitirecekmişim de onlar aç kalacakmış gibi... Böyle zamanlaın acısını yalnız kaldığımda çıkardım. Ne bulduysam patlayasıya yedim hepsini...

Zaten böyle böyle geldim 90'lı kilolara. Bıçak kemiğe dayandı artık. Zayıflamalıyım.
Geçen gün bir blog sitesinde okudum, Zayıflama Okulu'nda zayıflama başarısı gibi bişeydi yanılmıyorsam. 30'lu yaşlarda bir erkeğin 5 ayda 54 kiloverdiği anlatılmıştı. Mümkün mü sizce de? Deneyip başarısız olduğum yöntemler beni herşeye karşı şüpheye düşürdü ister ister istemez.
Yine de biryerden başlamak lazım. Son zamanlarda Yeni Bir Hayat programındaki diyetleri uygulamaya kalktım ama beceremedim doğal olarak. Bir günüm diğerini tutumuyor ki. Yeni Bir Hayat programını neredeyse her bölüm izledim. Yeni Bir Hayat yarışmacılarını örnek aldım. Ama sonuç sıfır işte.